top of page

TAPÉTÁK

A Hephaistos tapétakínálata egyedülálló Magyarországon: az általunk forgalmazott tapétagyártó cégek a szakma legjobb, legkreatívabb képviselői. Tapétáink magas minőségűek, stílusukat tekintve pedig a visszafogott, finom tónusoktól kezdve a legragyogóbb színekig végtelen variációban elérhetőek, és csodálatosan koordinálhatóak lakástextil-kollekcióinkkal. Bármilyen enteriőrbe tudunk tapétát ajánlani – az otthonoktól az irodákig, az éttermektől a bárokig és szállodákig. Az irodák, üzletek, éttermek, bárok, szállodák részére készülő, speciálisan ellenálló tapétáink a hasonló tulajdonságú lakástextiljeinkkel kombinálva és szőnyegekkel kiegészítve bármely enteriőr biztonságos díszítőelemei lehetnek – mindezt lenyűgöző színekben és mintákkal.

designers-aw23_dg_fw_lifestyle-ref1584114.jpg

TAPÉTÁK

Termékkínálatunk jelentős részét a hagyományos tapéták alkotják: a ma már különböző anyagokkal és eljárásokkal készülő típusok között megtalálhatók papírtapéták, selyemtapéták, vinyl tapéták, szizál-, bambusz-, tengerifű-, rattan-, kókuszrost-, vliestapéták és digitálisan nyomott tapéták is, a legkülönbözőbb színekben és mintákkal.

Hephaistos_DesignersGuild_1.jpg

FALI PANELEK

A tapétáktól eltérően a falipanelek mintái nem tekercsenként ismétlődnek, és a kortárs lakberendezés egy olyan új trendjét jelentik, mely hazánkban is egyre népszerűbb. Kínálatunkban több márka számos falipanele megtalálható.

thibaut_performance_edited.png

SPECIÁLIS TAPÉTÁK

Az irodák, üzletek, éttermek, bárok, szállodák részére speciálisan ellenálló, könnyen tisztítható, magas kopásállóságú tapétákat is kínálunk – igény szerint hasonló tulajdonságú lakástextilekkel kombinálva, szőnyegekkel kiegészítve.

bottom of page