top of page

LAKÁSDEKORÁCIÓ

4.jpg

DÍSZPÁRNÁK

A Designers Guild, a Christian Lacroix és az Élitis márkák díszpárnái egytől-egyig kiváló minőségűek, részletgazdag kidolgozásúak és szemet gyönyörködtetőek. Számtalan változatban rendelhetők, vagy akár azonnal haza is vihetők üzletünkből.

145631.jpg

TAKARÓK

A Hephaistos több márka takaróit és ágytakaróit kínálja ügyfeleinek: a Designers Guild és Christian Lacroix márka rendszeresen frissülő választéka mellett kaphatóak nálunk a Lapuan Kankurit és a Mantecas csodaszép darabjai is.

Pols Potten_Vases Roman (11)_edited.png

LAKBERENDEZÉSI KIEGÉSZÍTŐK

Üzletünkben számos lakberendezési kiegészítő is kapható. A számtalan díszpárna, szőnyeg, takaró, illatgyertya és lakásillatosító mellett kínálunk kisbútorokat, tükröket, gyertyatartókat, vázákat, neszeszereket, díszdobozokat, tálcákat, és számos más apróságot.

DG_illat2.jpg

ILLATGYERTYÁK ÉS LAKÁSILLATOSÍTÓK

A Hephaistos több márka lakásillatosítóival és illatgyertyáival várja azokat, akik otthonukban vagy irodájukban egyéni, különleges illatokra vágynak. A Voluspa, Designers Guild és Ortigia kínálatában számos különböző méretű és illatú termék megtalálható – a szekrényillatosítótól az illatgyertyáig, pálcás illatosítóig és más termékekig. Ajándékötletként is kiválóak!

Hephaistos_DesignersGuild_agynemű.jpg

ÁGYNEMŰK

A Designers Guild ágyneműi a márka szellemiségét tükrözik: színpompásak és kiváló minőségűek. A különlegesen finom, egyszínű pamut ágyneműktől a nagy virágmintás, látványos modellekig terjedő kínálat üzletünkben megrendelésre elérhető.

Hephaistos_DesignersGuild_falfestek.jpg

FALFESTÉKEK

„Találd meg a saját színeid, alkosd meg álmaid otthonát és élj színpompás életet!” – javasolja a Designers Guild márka alapítója, Tricia Guild. Tanácsának megfogadásához több, mint száz különleges árnyalatú falfestéket kínál, melyek megrendelésre elérhetőek a Hephaistosban.

Hephaistos_DesignersGuild_könyv.jpg

KÖNYVEK

A Designers Guild márka hazai forgalmazójaként a Hephaistos a márka által kiadott könyveket is forgalmazza. A legfrissebb kötet, a Paint a márka alapítója, Tricia Guild inspirációs összeállításait tartalmazza, így gyönyörű, tartalmas és hasznos könyv mind lakberendezők és belsőépítészek, mind laikusok számára.

bottom of page