top of page

BÚTOROK

Designers Guild_Ikebana (31)_edited.png

DESIGNERS GUILD

Az egyedi Designers Guild bútorokat úgy alkották meg, hogy egyszerre sugározzanak időtlen eleganciát, különleges kényelmet és kiemelkedően jó minőséget. A márka kanapék, székak, heverők és más kisbútorok széles választékát kínálja, melyek mind egyénre szabhatók az Önnek leginkább tetsző kárpitok segítségével.

Hephaistos_VincentSheppard_Joe_2.jpg

VINCENT SHEPPARD

A Vincent Sheppard különlegesen ellenálló, kültéri használatra is alkalmas bútorainak döntő többsége az 1917-ben szabadalmaztatott rattanból készül az 1992-ben alapított Vincent Sheppard gyáraiban. A ma már világszerte a ’Lloyd Loom’ rattanból készülő bútorok piacvezetőjének számító Vincent Sheppard mintegy 50 országban van jelen – hazánkban a Hephaistos kínálatában.

Hephaistos_Maries COrner (6).jpg

MARIE'S CORNER

A Marie’s Corner egy olyan új szegmenst képvisel a Hephaistos kínálatában, amelyre egyre nagyobb igény mutatkozott a vásárlók részéről: a különlegesen magas minőségű, kényelmes, klasszikus vonalvezetésű, ugyanakkor kortárs stílusú kárpitos bútorokét. Otthonos és kortárs, időtálló és elegáns darabokat kínál, melyek közös jellemzője, hogy rendkívül sokféle módon testreszabhatók, és döntően kézműves jelleggel, egy saját tulajdonú spanyolországi gyárban, Zaragozában készülnek, 100%-ban európai alapanyagokból, kárpitozásukat illetően pedig közel ötszáz variáció közül választhatunk, sőt: akár saját kárpitanyagunkat is elküldhetjük nekik.

bottom of page