top of page

LAKÁSTEXTILEK

Meseszép lakástextileket forgalmazunk első osztályú minőségben, és örömmel segítünk a választásban. Kínálatunkban megtalálhatók a fényáteresztő, sötétítő és dekorfüggönyök, valamint kárpitanyagok és kültéri textíliák is. Kárpitanyagaink között az alacsonytól a legmagasabb kopásállóságú termékekig számos típus megtalálható. Kültéri anyagaink a legmagasabb technikai előírásoknak megfelelő, UV-sugárzásnak ellenálló, vízlepergető textilek, melyek gyönyörű színeikkel, mintáikkal teremtenek egyedülálló hangulatot a medencénél, wellness terekben, kertekben. Üzletünk a Designers Guild, Christian Lacroix, Ralph Lauren Home, William Yeoward, John Derian, Thibaut, Anna French és James Malone hazai képviselete, emellett forgalmazzuk a Casamance, Élitis, Manuel Canovas, Matthew Williamson, Osborne & Little, Sanderson és Zoffany márkákat is.

Hephaistos_Manuel Canovas (40).jpg

KÁRPITANYAGOK

A Hephaistos kínálatának meghatározó részét képező kárpitok között megtalálhatók a hagyományos textilkárpitok – a nyomott anyagoktól a szövöttig – , de természetesen számos műbőr, bársony, zsenília, pamut, gyapjú és lángmentes kárpit is szerepel választékunkban. Üzletünk számos alternatívát kínál kültéri textilekből is, melyekkel a kerti bútorok, wellness-terek vagy akár éttermi teraszbútorok is kárpitozhatóak. Újdonságként újrafelhasznált anyagokból készülő kárpitokat is kínálunk!

Hephaistos_DG_Tapestry Flower (5)_edited.jpg

SZŐNYEGEK

Semmi nem öltöztet fel jobban egy szobát, mint a jól kiválasztott szőnyeg! Üzletünk kínálatában a Designers Guild, Christian Lacroix és Stepevi szőnyegkülönlegességei mellett olyan egyedi darabok is megtalálhatók, mint az Élitis jutaszőnyegei.

Hephaistos_Deisgners Guil_Outdoor_2022 (8).jpg

KÜLTÉRI TEXTILEK

A kertben, a medence mellett vagy épp a teraszon különösen fontos, hogy textiljeink időjárásállóak legyenek, jól bírják az erős napfényt vagy épp a rájuk fröccsenő vizet. A Hephaistos számos terméket kínál kültéri használatra is – a letisztult, egyszínű változatoktól a látványos, színesebb típusokig. Termékeink vitorláshajókra és yachtokra is kiválóan alkalmasak. 

thibaut crete.jpg

EGYEDI TEXTÍLIÁK

A Hephaistos széles választékkal rendelkezik szállodákban, nagy vendégforgalmú terekben extrém megterhelésnek kitett bútorkárpitokból, a tűzvédelmi előírásoknak megfelelő anyagokból, a napfényt teljes egészében kizárni képes függönyanyagokból és más, speciális textilekből és tapétákból is. Egyedi kérdésével kérjük, keressen bennünket!

Designers Guild_Ikebana (18).jpg

KIEGÉSZÍTŐ LAKÁSTEXTILEK

A Designers Guild egyedi, színpompás, romantikus világát megjelenítő ágyneműk és takarók, a Christian Lacroix márka díszpárnái, szőnyegei és strandtörölközői illetve a Mantecas márka gyapjútakarói bármely otthon elegáns, kiemelkedő minőségű kiegészítői lehetnek. Fedezze fel választékunkat üzletünkben!

designers-ss23_essentials-ref1466665_edited.jpg

FÜGGÖNYANYAGOK

Egy otthonos, hangulatos enteriőr elengedhetetlen kellékei a lágyan omló függönyök. Üzletünkben számos típust megtalál: a legnépszerűbb fényáteresztő függönyöktől a voile, len- és bársony, hímzett és nyomott mintás dekorfüggöny-típusokig. Emellett nagy választékkal rendelkezünk lángmentes, ún. dim-out és blackout függönyökből is, amelyek többek között szállodákban vagy más közületekben is jó szolgálatot tehetnek.

bottom of page