MÁRKÁINK

Cégünk a világ vezető tapéta- és textilgyártóinak, így a Designers Guild, Christian Lacroix, Ralph Lauren, William Yeoward, John Derian, Cole&Son, Thibaut, Anna French és a James Malone márkák magyarországi képviselete. A fentieken kívül forgalmazzuk az Élitis, Osborne & Little, Matthew Williamson, Jim Thompson, Manuel Canovas, Casamance, Zoffany és Sanderson cégek termékeit. Forgalmazzuk a Voluspa luxusminőségű illatgyertyáit, a Mantecas 100% gyapjúból készülő takaróit, az Ortigia lakásillatosítóit illetve a Vincent Sheppard csúcsminőségű, Lloyd Loom bútorait is.

DESIGNERS GUILD

A ma már világszerte ismert Designers Guild márkát 1970-ben alapította Tricia Guild, aki a mai napig a márka tulajdonosa és kreatív igazgatója. A Designers Guild fő profilját az évente két kollekcióban bemutatott lakástextilek illetve a tapéták alkotják, de a márka lakáskiegészítőket, falfestéket és bútorokat is kínál.

Hephaistos_Cole&Son_tapéta_2.jpg

COLE&SON

Az 1875-ben alapított Cole&Son a mai napig az egyik legpatinásabb brit tapétagyártónak számít. A hagyományos gyártási eljárások megőrzése és továbbfejlesztése kiemelkedően fontos a Cole&Son számára, így például több ezer tapétaminta-rajzzal is rendelkezik a cég archívuma. Kollekciói között megtalálhatók Piero Fornasetti illetve Martin Lawrence Bullard tapétái is.

CHRISTIAN LACROIX

1987-es debütálása óta a Christian Lacroix név egyet jelent az excentrikus, színpompás és barokkos túlzásoktól hemzsegő stílussal. Napjainkban a Maison Christian Lacroix, a márka lakberendezési ága Sacha Walckhoff kreatív igazgató irányítása alatt működik, tapétáit, lakástextiljeit és kiegészítőit pedig a Designers Guild-del kooprodukcióban gyártja.

Hephaistos_RalphLaurenHome_textil_tapéta

RALPH LAUREN HOME

A Ralph Lauren márka az igazi amerikai stílus szinonímája. A nagystílű eleganciájáról és sportos részleteiről ismert, 1967-ben alapított márka 1983-ban hozta létre Home részlegét, mely lakberendezési kiegészítőket, tapétákat és lakástextileket is kínál. Üzletünkben a Ralph Lauren Home tapéták és lakástextilek kaphatók.

Hephaistos_JohnDerian.jpg

JOHN DERIAN

Az elsősorban dekupázs tányérjairól, levélnehezékeiből és táljairól illetve az ezekből kialakult, egyedi stílusáról ismert John Derian 1989-ben alapította meg saját márkáját. A John Derian brand ma már a kissé extravagáns, kissé nosztalgikus, kissé hagyományos, de mégis formabontó termékeiről ismert.

Hephaistos_William_Yeoward.jpg

WILLIAM YEOWARD

A neves lakberendező által alapított és az ő nevét viselő márka 1983 óta az elegancia és a modern, brit stílus szinonímája. A kiemelkedően magas színvonalú, kézműves részleteket is gyakran tartalmazó William Yeoward termékek közül a Hephaistos a tapétákat és a lakástextileket forgalmazza.

Hephaistos_Elitis.jpg

ÉLITIS

A francia Élitis márka 1988-ban jelent meg a piacon látványos, karakteres, olykor kifejezetten feltűnő tapétáival. Az innovációra mindig kiemelt hangsúlyt helyező márka kínálatában ma már a hagyományos papír mellett viniltapéták, szizáltapéták és selyemtapéták is megtalálhatók, valamint kifejezetten nagy a választék speciálisan ellenálló tapétákból is.

Hephaistos_JimThompson_1.jpg

JIM THOMPSON

Egzotikus, távoli utazások, keleti részletek és a régi, gyarmati világ hangulata: ezt a stílust idézi fel a Jim Thompson márka, melynek kínálatából a tapétákat forgalmazza a Hephaistos.

WestPalm_uncropped_300RGB.jpg

THIBAUT DESIGN

Az 1886-ban alapított Thibaut Design az Egyesült Államok legrégebbi, folyamatosan működő tapétagyártó vállalkozása. A márka töretlen népszerűségét a hagyományos minták vibráló, élénk színekkel való kombinációjának köszönheti, mely remekül variálható, és szinte minden típusú és stílusú enteriőrhöz illik.

Hephaistos_AnnaFrench_Palampore10.jpg

ANNA FRENCH

A Thibaut válallatcsoporthoz tartozó Anna French divízió a neves angol designer stílusában megalkotott tapétákat és lakástextileket kínál. A különleges, egyedi világú márka legújabb kollekciója, a Palampore a gyártó egyik bestsellere.

OL 01.jpg

MATTHEW WILLIAMSON

A világhírű divattervező, Matthew Williamson közel egy évtizede mutatkozott be egyedi, részletgazdag, vibráló színek által jellemzett lakástextil- és tapétakollekciójával, melyhez a patinás Osborne & Little márka biztosította a szaktudást. Az első sorozatot hamarosan több is követte, így a Matthew Williamson név ma már a lakberendezésben is jól ismert márkának számít.

Hephaistos_Osborne&Little.jpg

OSBORNE & LITTLE

A világ egyik vezető tapéta- és textilgyártó vállalkozása mindig is kiemelkedő minőségű designtermékeiről volt ismert. A hatvanas években Londonban alapított márka ma már dinamikus, nemzetközi vállalat, mely a klasszikustól a modernig számos stílusban kínálja termékeit, emellett a Nina Campbell és a Matthew Williamson márkák forgalmazója is.

Hephaistos_ManuelCanovas.jpg

MANUEL CANOVAS

A francia Manuel Canovas márka az igazi franciás, kissé bohém, elegáns, sikkes stílust képviseli. Termékeikben a régmúlt idők iránti nosztalgia és az élénk, vibráló színek keverednek csodás anyagokkal, etno részletekkel, így például az örök népszerűségnek örvendő toiles de jouy minták modern, mai színkombinációkban jelennek meg.

Hephaistos_James_Malone_3.jpg

JAMES MALONE

A mediterrán világ színei, mintái és hangulata tükröződik a James Malone márka lakástextiljein és tapétáin, melyeket hazánkban a Hephaistos képvisel. A márka alapító névadója 19 éves korában telepedett le Malagában, ahol beleszeretett a helyi textildesign-hagyományokba. Kollekcióiban kultúrák és stílusok ötvöződnek merész színkombinációkkal.

Sanderson_PictureGallery.jpg

SANDERSON

Klasszikus angol elegancia, hagyományos motívumok és időtlen elegancia: ez a Sanderson, mely évtizedek óta az egyik legnépszerűbb lakástextil- és tapétamárkának számít világszerte. Kollekcióikban elsősorban hagyományos minták találhatók meg, olykor vidám, élénk, váratlan színkombinációkban.

Hephaistos_VincentSheppard_bútorok_2.jpg

VINCENT SHEPPARD

A Vincent Sheppard különlegesen ellenálló, kültéri használatra is alkalmas bútorainak döntő többsége az 1917-ben szabadalmaztatott Lloyd Loom anyagból készül az 1992-ben alapított Vincent Sheppard gyáraiban. A ma már ópiacvezetőnek számító Vincent Sheppard mintegy 50 országban van jelen – hazánkban a Hephaistos kínálatában.

Hephaistos_Zoffany.jpg

ZOFFANY

Luxus és eleancia, képzőművészet és finom részletek: a Zoffany márka egyedülálló szépségű tapétákkal és textilekkel szerepel kínálatunkban.

Hephaistos_Casamance.jpg

CASAMANCE

Az ezredforduló óta kínálja kifinomult, letisztult, időtlen stílusú termékeit a nyugodt, klasszikus enteriőrök kedvelőinek. A kültéri textileket, beltéri kárpitokat, tapétákat, fali paneleket és speciális textileket is kínáló Casamance-kollekciók hazánkban a Hephaistos kínálatában is elérhetők.

Hephaistos_Stepevi.jpg

STEPEVI

Rafinált, finom, modern luxus: ezt kínálják az 1919-ben Isztambulban alapított Stepevi szőnyegei, melyek különleges kényelmet és otthonosságot adnak minden enteriőrnek. A hagyományos, egyszínű, hosszú szálú szőnyegektől a neves designerek által tervezett, modern, szokatlan formájú darabokig terjedő termékskála elérhető a Hephaistos kínálatában!

Hephaistos_Ortigiasicilia.jpg

ORTIGIA SICILIA

Az Ortigia egy kis olasz szappan- és illatgyártó cég, amelyet 2006-ban Sue Townsend alapított Szicíliában. A szappanokból, lakásillatosító termékekből, illatgyertyákból, krémekből álló termékeket a gyönyörű mediterrán sziget esztétikája, és az ott fellelhető, természetes illatok ihlették.

Screen Shot 2019-02-21 at 15.26.27.jpg

MANTECAS

Száz százalékban tiszta gyapjúból, Portugáliában, a Burel gyapjútermékeket előállító gyárában készülnek a Mantecas márka szemet gyönyörködtető takarói. A hagyományos, régi szövőszékeken előállított, kortárs stílusban megtervezett termékek a Hephaistos legnépszerűbb ajándéktárgyai közé tartoznak.

Screen Shot 2019-02-21 at 15.33.43.jpg

VOLUSPA

Közel húsz éve, egy kaliforniai kézműves műhelyben született meg a Voluspa, mely azóta a luxus illatgyertyák és lakásillatosítók piacán meghatározó szerepű gyártóvá nőtt. Az esszenciális olajakkal készülő termékek ma már több tucat illatcsaládban kaphatók, csodás kiszerelésekben. Nagyszerű ajándék!