top of page

MÁRKÁINK

Cégünk a világ vezető tapéta- és textilgyártóinak, így a Designers Guild, Christian Lacroix, Ralph Lauren, William Yeoward, John Derian, Cole&Son, Thibaut, Anna French és a James Malone márkák magyarországi képviselete. A fentieken kívül forgalmazzuk az Élitis, Osborne & Little, Matthew Williamson, Jim Thompson, Manuel Canovas, Casamance, Zoffany és Sanderson cégek termékeit. Forgalmazzuk a Voluspa luxusminőségű illatgyertyáit, a Mantecas 100% gyapjúból készülő takaróit, az Ortigia lakásillatosítóit illetve a Vincent Sheppard csúcsminőségű, Lloyd Loom bútorait is.

designers-aw23_dg_fw_lifestyle-ref1584054.jpg

DESIGNERS GUILD

A ma már világszerte ismert Designers Guild márkát 1970-ben alapította Tricia Guild, aki a mai napig a márka tulajdonosa és kreatív igazgatója. A Designers Guild fő profilját az évente két kollekcióban bemutatott lakástextilek illetve a tapéták alkotják, de a márka lakáskiegészítőket, falfestéket és bútorokat is kínál.

Cole&Son_Fornasetti_Senza_Tempo_II_Soli_ (1).jpg

COLE&SON

Az 1875-ben alapított Cole&Son a mai napig az egyik legpatinásabb brit tapétagyártónak számít. A hagyományos gyártási eljárások megőrzése és továbbfejlesztése kiemelkedően fontos a Cole&Son számára, így például több ezer tapétaminta-rajzzal is rendelkezik a cég archívuma. Kollekciói között megtalálhatók Piero Fornasetti illetve Martin Lawrence Bullard tapétái is.

designers-ss23_christian_lacroix-ref1477908.jpg

CHRISTIAN LACROIX

1987-es debütálása óta a Christian Lacroix név egyet jelent az excentrikus, színpompás és barokkos túlzásoktól hemzsegő stílussal. Napjainkban a Maison Christian Lacroix, a márka lakberendezési ága Sacha Walckhoff kreatív igazgató irányítása alatt működik, tapétáit, lakástextiljeit és kiegészítőit pedig a Designers Guild-del kooprodukcióban gyártja.

rl uj.jpg

RALPH LAUREN HOME

A Ralph Lauren márka az igazi amerikai stílus szinonímája. A nagystílű eleganciájáról és sportos részleteiről ismert, 1967-ben alapított márka 1983-ban hozta létre Home részlegét, mely lakberendezési kiegészítőket, tapétákat és lakástextileket is kínál. Üzletünkben a Ralph Lauren Home tapéták és lakástextilek kaphatók.

Hephaistos_JohnDerian.jpg

JOHN DERIAN

Az elsősorban dekupázs tányérjairól, levélnehezékeiből és táljairól illetve az ezekből kialakult, egyedi stílusáról ismert John Derian 1989-ben alapította meg saját márkáját. A John Derian brand ma már a kissé extravagáns, kissé nosztalgikus, kissé hagyományos, de mégis formabontó termékeiről ismert.

Hephaistos_WY (25).jpg

WILLIAM YEOWARD

A neves lakberendező által alapított és az ő nevét viselő márka 1983 óta az elegancia és a modern, brit stílus szinonímája. A kiemelkedően magas színvonalú, kézműves részleteket is gyakran tartalmazó William Yeoward termékek közül a Hephaistos a tapétákat és a lakástextileket forgalmazza.

Hephaistos_Elitis.jpg

ÉLITIS

A francia Élitis márka 1988-ban jelent meg a piacon látványos, karakteres, olykor kifejezetten feltűnő tapétáival. Az innovációra mindig kiemelt hangsúlyt helyező márka kínálatában ma már a hagyományos papír mellett viniltapéták, szizáltapéták és selyemtapéták is megtalálhatók, valamint kifejezetten nagy a választék speciálisan ellenálló tapétákból is.

Hephaistos_JimThompson_1.jpg

JIM THOMPSON

Egzotikus, távoli utazások, keleti részletek és a régi, gyarmati világ hangulata: ezt a stílust idézi fel a Jim Thompson márka, melynek kínálatából a tapétákat forgalmazza a Hephaistos.

thibaut Grand-Palace-JardinBloomWP-green-LabyrinthVelvet-emerald.jpg

THIBAUT DESIGN

Az 1886-ban alapított Thibaut Design az Egyesült Államok legrégebbi, folyamatosan működő tapétagyártó vállalkozása. A márka töretlen népszerűségét a hagyományos minták vibráló, élénk színekkel való kombinációjának köszönheti, mely remekül variálható, és szinte minden típusú és stílusú enteriőrhöz illik.

FernStripe_SaybrookCheck_Red&Blue_detail_300RGB.jpg

ANNA FRENCH

A Thibaut válallatcsoporthoz tartozó Anna French divízió a neves angol designer stílusában megalkotott tapétákat és lakástextileket kínál. A különleges, egyedi világú márka legújabb kollekciója, a Palampore a gyártó egyik bestsellere.

Hephaistos_Maries COrner (3).jpg

MARIE'S CORNER

A Marie’s Corner egy olyan új szegmenst képvisel kínálatunkban, amelyre egyre nagyobb igény mutatkozott a vásárlók részéről: a különlegesen magas minőségű, kényelmes, klasszikus vonalvezetésű, ugyanakkor kortárs stílusú kárpitos bútorokét. Otthonos és modern, időtálló és elegáns darabokat kínál, melyek közös jellemzője, hogy rendkívül sokféle módon testreszabhatók, és döntően kézműves jelleggel, egy saját tulajdonú spanyolországi gyárban, Zaragozában készülnek, 100%-ban európai alapanyagokból.

OL 01.jpg

MATTHEW WILLIAMSON

A világhírű divattervező, Matthew Williamson közel egy évtizede mutatkozott be egyedi, részletgazdag, vibráló színek által jellemzett lakástextil- és tapétakollekciójával, melyhez a patinás Osborne & Little márka biztosította a szaktudást. Az első sorozatot hamarosan több is követte, így a Matthew Williamson név ma már a lakberendezésben is jól ismert márkának számít.

Hephaistos_Osborne&Little.jpg

OSBORNE & LITTLE

A világ egyik vezető tapéta- és textilgyártó vállalkozása mindig is kiemelkedő minőségű designtermékeiről volt ismert. A hatvanas években Londonban alapított márka ma már dinamikus, nemzetközi vállalat, mely a klasszikustól a modernig számos stílusban kínálja termékeit, emellett a Nina Campbell és a Matthew Williamson márkák forgalmazója is.

Hephaistos_Manuel Canovas (39).jpg

MANUEL CANOVAS

A francia Manuel Canovas márka az igazi franciás, kissé bohém, elegáns, sikkes stílust képviseli. Termékeikben a régmúlt idők iránti nosztalgia és az élénk, vibráló színek keverednek csodás anyagokkal, etno részletekkel, így például az örök népszerűségnek örvendő toiles de jouy minták modern, mai színkombinációkban jelennek meg.

Hephaistos_James_Malone_3.jpg

JAMES MALONE

A mediterrán világ színei, mintái és hangulata tükröződik a James Malone márka lakástextiljein és tapétáin, melyeket hazánkban a Hephaistos képvisel. A márka alapító névadója 19 éves korában telepedett le Malagában, ahol beleszeretett a helyi textildesign-hagyományokba. Kollekcióiban kultúrák és stílusok ötvöződnek merész színkombinációkkal.

sanderson 3.jpg

SANDERSON

Klasszikus angol elegancia, hagyományos motívumok és időtlen elegancia: ez a Sanderson, mely évtizedek óta az egyik legnépszerűbb lakástextil- és tapétamárkának számít világszerte. Kollekcióikban elsősorban hagyományos minták találhatók meg, olykor vidám, élénk, váratlan színkombinációkban.

VincentSheppard_MonaDiningChair_VoltaDiningTable_A3_300DPI.jpg

VINCENT SHEPPARD

A Vincent Sheppard különlegesen ellenálló, kültéri használatra is alkalmas bútorainak döntő többsége az 1917-ben szabadalmaztatott Lloyd Loom anyagból készül az 1992-ben alapított Vincent Sheppard gyáraiban. A ma már ópiacvezetőnek számító Vincent Sheppard mintegy 50 országban van jelen – hazánkban a Hephaistos kínálatában.

Hephaistos_Zoffany.jpg

ZOFFANY

Luxus és eleancia, képzőművészet és finom részletek: a Zoffany márka egyedülálló szépségű tapétákkal és textilekkel szerepel kínálatunkban.

Hephaistos_Casamance.jpg

CASAMANCE

Az ezredforduló óta kínálja kifinomult, letisztult, időtlen stílusú termékeit a nyugodt, klasszikus enteriőrök kedvelőinek. A kültéri textileket, beltéri kárpitokat, tapétákat, fali paneleket és speciális textileket is kínáló Casamance-kollekciók hazánkban a Hephaistos kínálatában is elérhetők.

Hephaistos_Stepevi.jpg

STEPEVI

Rafinált, finom, modern luxus: ezt kínálják az 1919-ben Isztambulban alapított Stepevi szőnyegei, melyek különleges kényelmet és otthonosságot adnak minden enteriőrnek. A hagyományos, egyszínű, hosszú szálú szőnyegektől a neves designerek által tervezett, modern, szokatlan formájú darabokig terjedő termékskála elérhető a Hephaistos kínálatában!

Hephaistos_Ortigiasicilia.jpg

ORTIGIA SICILIA

Az Ortigia egy kis olasz szappan- és illatgyártó cég, amelyet 2006-ban Sue Townsend alapított Szicíliában. A szappanokból, lakásillatosító termékekből, illatgyertyákból, krémekből álló termékeket a gyönyörű mediterrán sziget esztétikája, és az ott fellelhető, természetes illatok ihlették.

voluspa Holiday_GiftSet_GlassVotivesANGLE.jpg

VOLUSPA

Közel húsz éve, egy kaliforniai kézműves műhelyben született meg a Voluspa, mely azóta a luxus illatgyertyák és lakásillatosítók piacán meghatározó szerepű gyártóvá nőtt. Az esszenciális olajakkal készülő termékek ma már több tucat illatcsaládban kaphatók, csodás kiszerelésekben. Nagyszerű ajándék!

bottom of page